Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes

Old 02-13-2009, 09:08 AM   #351 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:
iTrader: (2)
Marjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really nice

Re: MAC in Turkey
jbid'cim biz de dün (perş) macteydik nasıl göremedik seni :S cream team de bbr da well defined da var ama well-defined satışı yok, tester'ını denedim ama.. .. malesef beğenmedim, yüzüme hiç oturmadı studio fix fluid tarzı, fondoten fondten durdu bende. :S maske gibi oldu yani :S gerçi yağlandırmadı iddia edildiği gibi ve de çok kapatıcı, orası ayrı, beğeneni çok olur eminim..

bbr'dan farları bi ben beğendim sanırım.. :P french cuff, flip ve arctic greyi aldım, çok güzeller, knight ve hennayı da almıştım ama kalıcı line'dakilerle karşılaştırdığımda onlardan vazgeçtim, tamamen aynıları var. arctic grey'i de vexin yerine aldım, vexden kat kat güzel durdu.

bbr rujlarından hiçbirini beğenmedim, hiç yakışmadı bana, ztn renk de vermiyorlar doğru dürüst.. glosslardan live and dye, peroxide ve red devil (olmazsa olmazlar) aldım, çok içime sindi

cremeteamden rujların yapısı yine çok güzel, shy girl aldım sadece nude durdu, güzel oldu.. melt in your mouth c/s glss aldım bir de, o da fena değil ama 36 tl eder mi etmez mi tartışılır..

Old 02-13-2009, 09:41 AM   #352 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:
iTrader: (1)
pumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond repute

Ben BBR'i bu kadar erken beklemiyordum acikcasi. Bir de niye Pzt, keske bu Cmt olsaydi.

Peroxide l/g icin backup almayi dusunuyorum ama kararsizim. O kadar cok koleksiyon cikiyor ki, parayi onlara harcamayi tercih ediyorum.

Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:15 PM   #353 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:
Marjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really nice

pumpkin taksimde perşembeden beri bizim foruma özel (itsbeauty) ön gösterim/satış var, eğer haftasonu gideceksen aklında olsun.. gerçi sen bbr'den alacaklarını aldın gerek de yok ama )))

peroxide çok güzel ya, valla bu sefer açık renk gloss almicam diye yemin ederek gittim ama bu kadar mı güzel durur backup işini ben çoktan bıraktım ama içim hiiiç rahat değil

Old 02-13-2009, 05:21 PM   #354 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:
pumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond repute

Marjolaine ben ne yazikki Ankara'da yasiyorum ama bugun ogrendigime gore yarin bizim MAC'te de BBR'in tanitimi ve acilisi varmis. Gelirseniz satis yapariz dediler.

Ben sanirim Quick Tease l/g alacagim yarin, dusundum de Peroxide'i gercekten bitirirsem ve yeniden almak istersem eBay'de verecegim paraya deger. Yedeklemeyecegim.

Reply With Quote
Old 02-22-2009, 12:19 PM   #355 (permalink)
Specktra Neophyte
Member

My Mood:
iTrader: (0)
bernabeu wants you to show them some love!

Selam kizlar,

Burada turkce konusan MAC cilginlarin ) gormek cok guzel...

Eski yazilarin hepsin okudum ve cokta hosuma gitti...

Her ne kadar tr de yasamasam da , burayi takip edecegim kesin...

Sayenizde tr de MAC urunlerinin ne kadar pahali oldugunu ogrenmis oldum ( bir quad 96 ytl); Galiba tr ye donmeyip ABD de yasamaya dewam etsek daha iyi olucak)

byeeee

Reply With Quote
Old 02-23-2009, 07:16 AM   #356 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

sweetrose83 wants you to show them some love!

Slm Arkadaslar!

Uzun süredir sizi takip ediyorum ve inanin, burada türk arkadaslara rastladigim icin cok mutluyum :-)

Ben almanyadan katiliyorum, adim Gül ve 25 yasimdayim. Yaklasik bir bucuk yildir MAC hayraniyim. Bu arada Grand Duos koleksiyonu haftaya pztsi yani 2 Martda burada satisa sunulacak. Bunu ögrendigim andan beri geri sayim basladi O gün bugündür heyecanla bekliyorum grand duos koleksiyonunu. Bu arada ayni günde hello kitty ve Sugarsweet de satisa sunulacakmis. Ama maalesef seckin counterlarda, yani 100km yol sarfetmem gerkiyor sugarsweeti görebilmek icin.

Herkese slm´lar...

Reply With Quote
Old 02-24-2009, 02:55 AM   #357 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

nico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enough

Grand Duos Almanya'da Hello Kitty ile birlikte çıkıyor demek .Umarım burada da aynı anda çıkmaz bernabeu Türkiye'deki fiyatlar maalesef çok yüksek üstelik zam gelicekmiş

Old 02-24-2009, 10:02 AM   #358 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:

Vauv demek istiyorum.. grand duo's ne kadar erken çıkıyo almanya'da.. resmen abd ile aynı anda çıkıyor, almanya'da yaşayanlar da hep koleksiyonlar geç geliyo diye laf ediyodu, çok şaşırdım şimdi :P

nicocum umarım grand duo bir süre daha gelmez, bence de :P

off fiyatlar ztn yüksek, bir de zam gelmesin

Old 02-24-2009, 10:22 AM   #359 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

nico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enough

Bencede Grand Duo erken gelmesin hangi birini alıcaz Creme Teamde bu arada buraya çok erken geldi bilmem farkında mısınız.Bu grand duo allıklar en az 50lira falan olur. Redhead'e 65 lira verdim içime oturdu.Petticoatu 54e mi 56 ya mı ne almıştım bu ise ondan 1 gram daha az ve daha pahalı Hello Kittyde zamlanarak gelmez umarım

Old 02-24-2009, 01:50 PM   #360 (permalink)
Specktra Junior
Member

anguria's Avatar

My Mood:
iTrader: (23)
anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!

Berna ve Gül selam Berna benim tahmin ettiğim Bernasın di mi

Nico zam haberine hiç şaşırmadım, zaten zam geleceğini çok uzun zamandır tahmin ediyordum. Çünkü neredeyse fiyatlar eşitlenmişti orayla bura arası. Bu işin böyle gitmeyeceği belliydi yani. Benim için hiç farketmez ama buradan alışveriş yapanlar için kötü bir haber tabiki

Günlerdir koleksiyonları, özetle burayı takip etmiyorum. HK çılgınlığının bitmesini bekliyordum, bitmiş galiba. Güzel koleksiyon fotoları gördüm demin. Rose Romance güzel olucak gibi. Ama ben en çok animal print olanı bekliyorum. Bütün koleksiyonu alıcakmışım gibi bir his var içimde. İnşş ambalaj beklediğim gibi olur.

My Beauty Blog > just-makeup {Turkish}
Reply With Quote
Old 02-25-2009, 11:05 AM   #361 (permalink)
Specktra Neophyte
Member

My Mood:
bernabeu wants you to show them some love!

Quote:
Originally Posted by anguria View Post
Berna ve Gül selam Berna benim tahmin ettiğim Bernasın di mi

.
Efet, hosbulduk canim...bende rose romace i begendim...para biriktirmeye baslamam lazim...habire yeni seyler geliyor .

butun parami hello kitty e savurdum,ac gozluluk iste.

ama sanirim cogu seyini kullanmicam. Alis fiyatina live journal da satmayi planliorum...

Reply With Quote
Old 02-25-2009, 02:13 PM   #362 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Ben de ne yazikki HK'e cok para harcadim ama Sugar Sweet koleksiyonundan alacaklarimi limitledim. Simdilik Shadestick'leri almayi dusunmuyorum. 3lu lipglass'lardan da sadece bir tane alacagim. Grand Duos'nun hepsini almak istiyorum yine de.

Reply With Quote
Old 02-26-2009, 01:28 PM   #363 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

sweetrose83 wants you to show them some love!

Quote:
Berna ve Gül selam
Anguria, hosbulduk, tsk ederim! Aranizda bulunmaktan cok mutluyum

Grand duos´lar almanyada 24 Euro´mus. Avusturyali birkac arkadaslar almislar bile grand duos´lari, sasirdim dogrusu. Galiba orada satis daha erken basladi. Resimleri gördum ve adeta bayildim Moonriver ve Love Rock öyle hos görünüyorlar ki... Artik pazartesi günü bizde de insallah Grand duos´lar satisa sunulacak...

Reply With Quote
Old 03-03-2009, 11:32 AM   #364 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Bayanlar benim HK urunlerim geldi bugun! Eger merak ettiginiz birsey ya da gormek istediginiz bir kiyaslama fotosu varsa yardimci olabilirim.

Reply With Quote
Old 03-03-2009, 11:39 AM   #365 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

Quote:
Originally Posted by pumpkincraze View Post
Bayanlar benim HK urunlerim geldi bugun! Eger merak ettiginiz birsey ya da gormek istediginiz bir kiyaslama fotosu varsa yardimci olabilirim.
Güle güle kullan sende eğer Too Faced'in Stalkerazzi adlı simli eyelinerı varsa onu Her Glitz'le kıyaslayabilir misin? Birde Fun&Games allığı yanağına sürüp blogda resmini yayınlarsan çok sevinicem.

Old 03-03-2009, 11:51 AM   #366 (permalink)
Specktra Junior
Member

anguria's Avatar

My Mood:
iTrader: (23)
anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!

Quote:
Originally Posted by pumpkincraze View Post
Çok gecikti ya bu sefer, neyse güle güle kullan Oyy ne zevklidir şimdi yeni cicilerle oynamak.

Ben bütün yüzsüzlüğümle hepsini görmek istiyorum Yalnız en çok fun&games ve spaced out benzerliğini merak ediyorum. Eğer spaced out sende varsa tabii, ki var olduğuna dair bir his var içimde.

My Beauty Blog > just-makeup {Turkish}
Reply With Quote
Old 03-03-2009, 11:59 AM   #367 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

Çok fazla şey istiyorum sanırım ama eğer üşenmezsen Fun&Games'i sende olan MACin bir kaç şeftalimsi tondaki allığıyla kıyaslayabilir misin? HKnin swatch sayfasında bulamadım

Old 03-03-2009, 02:59 PM   #368 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:

ayy pumpkin güle güle kullan. neler aldın? )

Old 03-04-2009, 10:04 AM   #369 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Marjolaine - nerdeyse tum koleksiyonu aldim,

Lucky Tome palette
Her Glitz glitter liner
Glitterpuss glitter liner
Kitty Power glitter liner
Girl Groove glitter liner
Tahitian Sand BP
Pretty Baby BP
Fun & Games bpb
Tippy bpb
Big Bow l/s
Most Popular l/s
She Loves Candy l/g
Sweet Strawberry l/g
Mimmy l/g
Nice to Be Nice l/g
Pink Fish TLC
On the Prowl n/p

burada piyasa cikinca da brush set'i alacagim

bayanlar bahsettiginiz urunler ben de var, kiyaslama fotolari geliyor.

Reply With Quote
Old 03-04-2009, 12:04 PM   #370 (permalink)
lost in traincase
Member

jbid's Avatar

My Mood:
jbid wants you to show them some love!jbid wants you to show them some love!jbid wants you to show them some love!

pumpkin,
ben de bp'lar nc35'te hafif bir allik olarak kullanilabilir mi, yoksa sadece parlaklik mi veriyor, onu merak ediyorum.
bir de big bow yorumlarini bekliyorum, bu koleksiyondan en cok istedigim urun!

Reply With Quote
Old 03-04-2009, 01:19 PM   #371 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by nico View Post
Güle güle kullan sende eğer Too Faced'in Stalkerazzi adlı simli eyelinerı varsa onu Her Glitz'le kıyaslayabilir misin? Bir de Fun&Games allığı yanağına sürüp blogda resmini yayınlarsan çok sevinicem.
Dudagimdaki = Sweet Strawberry l/g

Tippy

Fun & Games (Tippy kadar belli olmuyor benim cildimde, gun isiginda da cekip koyacagim buraya)

Ustten asagi: MAC Kitty Power - TF Super Freak - MAC Her Glitz - TF Stalkerazzi

Quote:
Çok gecikti ya bu sefer, neyse güle güle kullan Oyy ne zevklidir şimdi yeni cicilerle oynamak.

Ben bütün yüzsüzlüğümle hepsini görmek istiyorum Yalnız en çok fun&games ve spaced out benzerliğini merak ediyorum. Eğer spaced out sende varsa tabii, ki var olduğuna dair bir his var içimde.
Spaced Out - Fun & Games fotolarini cektim Anguria ancak gun isigind cekmek istiyorum cunku aralarindaki fark flashla hic anlasilmadi

Quote:
Originally Posted by nico View Post
Çok fazla şey istiyorum sanırım ama eğer üşenmezsen Fun&Games'i sende olan MACin bir kaç şeftalimsi tondaki allığıyla kıyaslayabilir misin? HKnin swatch sayfasında bulamadım
Ayni sekilde bunu da gun isiginda cekecegim Nico.

Quote:
Originally Posted by jbid View Post
pumpkin,
ben de bp'lar nc35'te hafif bir allik olarak kullanilabilir mi, yoksa sadece parlaklik mi veriyor, onu merak ediyorum.
bir de big bow yorumlarini bekliyorum, bu koleksiyondan en cok istedigim urun!
Jbid Tippy kesinlikle allik olarak kullanilabilir, Fun & Games de guzel bir isilti verir diye dusunuyorum. Benim rengim NC/NW15/N1, flash F&G'i biraz soluk gosterdi ama bende oldukca belli oluyor rengi. Yalniz birkac kat surmek gerekiyor yanaga.

Big Bow'u ben biraz daha kirmizimsi bekliyordum, ancak oldukca pembe, pembe-kirmizi simleri var. Biraz Fafi koleksiyonundan Fun & Games ruja benziyor simleri acisindan ancak bu daha pembe, F&G daha morumsu janjanliydi Love Alert dazzleglass'in ruj versiyonu diyebilirim Big Bow icin. Zaten beraber cok guzel ve iddali duruyorlar dudakta.

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pumpkincraze For This Useful Post:
Old 03-05-2009, 02:01 AM   #372 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:

güle güle kullan pumpkin tippy çok yakışmış dergide brush set'e 150 tl demişler, bence 150 etmez o setin fırçaları, orijinallerinden bayaa düşük kalitedelermiş..

aslında umarım 150 tl'dir de kabı için almaya kalkışmam :P grand duo'ları almalıyım ben, amacımdan sapmamalıyım

Old 03-05-2009, 02:20 AM   #373 (permalink)
lost in traincase
Member

jbid's Avatar

My Mood:
jbid wants you to show them some love!jbid wants you to show them some love!jbid wants you to show them some love!

pumpkin'cim fotolar icin cok tesekkurler. ben aslinda Tahitian Sand BP
ve Pretty Baby BP'i merak etmistim, ama f&g bile birkac kere surerek belli oluyorsa onlardan tamamen umudu kesmek gerekecek.
gule gule kullan, ozellikle sweet strawberry rengine cok yakismis

Reply With Quote
Old 03-05-2009, 03:40 AM   #374 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by jbid View Post
pumpkin'cim fotolar icin cok tesekkurler. ben aslinda Tahitian Sand BP
ve Pretty Baby BP'i merak etmistim, ama f&g bile birkac kere surerek belli oluyorsa onlardan tamamen umudu kesmek gerekecek.
gule gule kullan, ozellikle sweet strawberry rengine cok yakismis
Kafam nerde benim ya? Tuh cok ozur dilerim Jbid! Iki BP'yi ben allik olarak kullanamiyorum kesinlikle. All-over powder olarak kullaniyorum, genel bir puruzsuzluk sagliyor ama renk acisindan kesinlikle bir degisiklik vs. yok. Fotograflarda tum yuzume Pretty Baby uygulamistim mesela buyuk bir pudra fircasiyla, ancak belli bile olmuyor.

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pumpkincraze For This Useful Post:
Old 03-05-2009, 03:21 PM   #375 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by Marjolaine View Post
güle güle kullan pumpkin tippy çok yakışmış dergide brush set'e 150 tl demişler, bence 150 etmez o setin fırçaları, orijinallerinden bayaa düşük kalitedelermiş..

aslında umarım 150 tl'dir de kabı için almaya kalkışmam :P grand duo'ları almalıyım ben, amacımdan sapmamalıyım
150tl mi? Ne diyorsun Marjo? Gerci yurtdisindan isteseydim de shipping'dir, gumruktur o civarda bir paraya gelebilirdi. Almayabilirim o zaman, ciddi bir no-buy'a girmis durumdayim. Bir haftadir hic birsey almadim, resmen yoksunluk krizi icerisindeyim ama dayanacagim

150tl'ye gider bir Dior quint alirim daha iyi olur. Alirim mi dedim? Yok yani alacak olsaydim demek istedim, yoksa ben birsey almiyorum artik

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules