Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes

Old 09-18-2008, 10:15 AM   #51 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

iTrader: (0)
nico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enough

Re: MAC in Turkey
sample istemek için ne kadarlık alışveriş yapmam lazım en az .utanıyorum ben istemeye

Reply With Quote
Old 09-18-2008, 10:28 AM   #52 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

nico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enoughnico will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Marjolaine View Post
taksim mac'e gitmem şart oldu kızlar sayenizde çok canım çekti bu arada artık cadde mac'te de makyaj eğitimi verilecekmiş, eğitimi de mert yapacak dedi mua ama isimden emin değilim zaten tanımıyorum ha mert ha ahmet, hiç fark etmez adımı yazdırdım ben, aranızda daha önce katılan var mı? gerçekten yararlı buldunuz mu yoksa zaman kaybı mı?
akmerkezdekinde makyaj kursu olmuştu .akmerkezin ortasına bir stand kurmuşlardı bir kaç kişiydik ortada bir manken mua mikrofonla adım adım gösteriyordu .herkesin başında bir mua vardı kendimize yaptık makyajı mankene baka baka işte dumanlı göz makyajıydı.120 ytlydi kurs ama teknik olarak bedavaya geldi çünkü 120 ytllik ürün alabiliyorduk.makyaj hiç yakışmamıştı bana ama lol ordan mace gidince ürün almaya aynalara bakım nolmuşum ya dediğimi hatırlıyorum kursta yanımda oturan bir kız vardı 50 tane mac farım var demişti keşke onu da spektraya çağırsaydım hehe

Reply With Quote
Old 09-18-2008, 10:30 AM   #53 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:
ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!

Quote:
Originally Posted by nico View Post
sample istemek için ne kadarlık alışveriş yapmam lazım en az .utanıyorum ben istemeye
Böyle bir sınırlama yok bence,önemli olan mua ile muhabbetinin ne kadar iyi olduğu,1 ruja 2 sample de alırsın,5 ürüne zar zor 1 sample da.

jbid,ben cesur kırmızı hevesimi kışa ve Russian Red e saklıyorum,şu aylarda benim için en kırmızısı lady bug rujum

inglot un liner ını deneyeyim yarın,oradaki mualardan birinin kartı vardı bende arayıp sorayım göz içi olayını iyice.

msfyi çıkar çıkmaz alan şanslı gruptanım ben,çok da memnunum hafif,tüy gibi.

http://www.ebvata.blogspot.com Turkish
Reply With Quote
Old 09-18-2008, 10:40 AM   #54 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:
ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!ebvata wants you to show them some love!

120 ytl ,160 olmuş galiba,ama nasılsa ürün alıyorum,boşa gitmiş bir para olmayacak.Bakırköy mac dekini katılım azlığından ertelediler,cumartesi
gene sorayım unutmadan

şimdi inglot u aradım,cream liner ı göz içine sürülüyomuş,alıp kenara koymuştum işe yarasın bari,ama muhakak waterproof makyaj temizleyici ile çıkarın dedi kız,yoksa çok uğraşırsınız gözünüz mahfolur dedi.

Reply With Quote
Old 09-19-2008, 02:34 AM   #55 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:

Bu sabah inglot un eyeliner ını gözaltıma sürdüm,sonuç harika

Sonunda kalem arayışım bitti galiba,3 saat oldu ama ilk sürdüğüm gibi duruyor,göz pınarımda bile duruyor hem de Teşekkürler!

Reply With Quote
Old 09-19-2008, 01:38 PM   #56 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

ciiden's Avatar

My Mood:
ciiden wants you to show them some love!

Selam kızlar,,Marjom sana burda da rahat yok benden
Hepinize sevgiler

Reply With Quote
Old 09-19-2008, 04:35 PM   #57 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:

Hoşgeldin ciiden

Reply With Quote
Old 09-20-2008, 02:10 AM   #58 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:
iTrader: (2)
Marjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really nice

Hoşgeldin ciidencim iyi ki geldin mac'e gidemedin di mi sen hala :P

Old 09-20-2008, 04:39 AM   #59 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

ciiden's Avatar

My Mood:

Hoşbulduk ebvatacım ,Marjom
Marjocum sorma gidemedim bir türlü,listem hazır bekliyorum.Bir türlü çıkamıyorum dışarı cnm Neyse bu haftaiçi gitmeyi umuyorum artık..

ebvatacım sana burda soriyim bari,Blooming allıgı nasıl buldun cnm?Ben şöyle belli belirsiz çok çok hafif bi bebek pembesi istiyorum öyle mi blooming?

Reply With Quote
Old 09-20-2008, 09:43 AM   #60 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:

ciidencim tam istediğin gibi blooming yoğun bir renk değil,beyaz tenliysen 1,buğday isen 2 kat sürnce istediğin hafif ışıltılı pembeliği yakalıyosun,zaten kat kat sürmeye müsait bir allık değil.Bir tavsiyem olacak ,yanağına sürdürdükten sonra gün ışığında bak allığa,mağazalardaki spot ışık yanıltıcı oluyor,daha koyu gelebilir gözüne içeride.

CoC koleksiyonunun teması koyu göz ve/veya dudaklar olduğu için allıkları son derece doğal tutmuşlar.

Bu arada B2M Türkiye de de olacakmış ama zamanı belli değil,siz atmayın kutuları kapları

Last edited by ebvata : 09-20-2008 at 09:50 AM.
Reply With Quote
Old 09-20-2008, 11:44 AM   #61 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

ciiden's Avatar

My Mood:

Teşekkürler ebvata , bloominge bakmalıyım

Reply With Quote
Old 09-22-2008, 03:47 AM   #62 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

yakın zamanda mace uğrayan var mı aranızda cult of cherryden hangi ürünler tükenmiş quadlar duruyor mu

Reply With Quote
Old 09-22-2008, 05:37 AM   #63 (permalink)
Lover and Fiend
Member

igswonderworld's Avatar

My Mood:
igswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to beholdigswonderworld is a splendid one to behold

nicocum istinye parktaki macte 3 quad da duruyordu, bu cumartesi

Old 09-22-2008, 06:09 AM   #64 (permalink)
Specktra Cub
Member

ebvata's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by nico View Post
yakın zamanda mace uğrayan var mı aranızda cult of cherryden hangi ürünler tükenmiş quadlar duruyor mu

Cumartesi Capacity MAC deydim.Plum du bois allık bitmişti.
Quadlardan bir kaç kutu kalmıştı.Matanneler duruyordu.
Glossların da kırmızı tonluları azalmıştı iyice.

Reply With Quote
Old 09-29-2008, 03:12 PM   #65 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:
Marjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really niceMarjolaine is just really nice

yeni koleksiyonlar ne zaman gelecek bilen var mı? cremesheen ve suite array için en son standlar geldi ama daha ürünlerin tanıtımı bize yapılmadı demişlerdi.. merakla bekliyorum bu koleksiyonları

Old 09-30-2008, 04:44 AM   #66 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marjolaine View Post
yeni koleksiyonlar ne zaman gelecek bilen var mı? cremesheen ve suite array için en son standlar geldi ama daha ürünlerin tanıtımı bize yapılmadı demişlerdi.. merakla bekliyorum bu koleksiyonları
kuzey amerikada piyasaya çıkmasından bir ay sonra herhalde eskiden 2 ay sonra gelirdi buna da şükür yani ekimin ortaları gibi herhalde
bu arada pro pan şeklinde satılan farlar kaç para? boş quad kutuları birde

Last edited by nico : 09-30-2008 at 06:12 AM.
Reply With Quote
Old 09-30-2008, 08:07 AM   #67 (permalink)
Specktra Junior
Member

Marjolaine's Avatar

My Mood:

nico, teşekkürler ekim ortası da gayet makul bir tarih.. gerçi sonradan cremesheen rujların 14'ünün de kalıcı olacağını öğrendim, acele etmeye gerek yokmuş, koleksiyonda bitse bile zaten kalıcı olacak

refill farları soruyorsan 25 ytl kesin biliyorum onu, 4'lü boş palet de 12 ytl olması lazım, tam hatırlayamadım ama o civardaydı.

Old 10-03-2008, 04:28 PM   #68 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:
iTrader: (1)
pumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond repute

buradaki magzada (Ankara, Ankamall) CoC ve Overrich tum koleksiyon olarak stokta hala, Starflash'den de sadece Sunset B. yoktu ama bittigini zannetmiyorum, bazen eksik urun geldigi oluyor. cok satmadigina sasirmiyorum ben. kimse 96ytl'ye quad almak istemez, pigment zaten hala yabanci bir urun bir cok kisi icin, hem de 50ytl'ye. iyi ki cp diye birsey var, bu sacma fiyatlarla almak zorunda kalmiyorum ben.

Blooming guzel, oldukca beyaz tenli olmama ragmen abartili ya da koyu durmuyor, ancak bebek pembesi degil. kesinlikle bir "plum" undertone'u var hatta lilamsi morumsu bile denebilir. bence Well-Dressed hafif bebek pembesi tanimina daha cok uyan bir allik.

cremesheen ve suite array'den neler almayi dusunuyorsunuz? uzun zamandir ilk defa bir koleksiyon ilgimi cekmiyor benim. Ungaro ve Manish Arora da cok ilginc gelmiyor ama Ungaro BP ve Crushed Bougainvillea ccb'yi ismarladim, 2 haftaya elimde olur diye umuyorum. bakalim gelecek mi bu koleksiyonlar Turkiye'ye. ben heycanla Sheer Minerals'i bekliyorum.

Last edited by pumpkincraze : 10-03-2008 at 04:45 PM.
Reply With Quote
Old 10-04-2008, 04:34 AM   #69 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

^suite arraydan black russian ,fly-by blu ve rave i almayı düşünüyorum ama belli olmaz ürünleri görünce fikrimi değiştirebiliyorum.Cremesheen kalıcı olcağı için belki bir şey almam bilmiyorum.Ungaroyuda hiç beğenmedim.Overrichten Mega Rich Bakırköydekinde bitti .Aranızda onu alan var mı o ve mauvement LE o yüzden alıp almamakta kararsız kaldım Narsın bir turuncu farı var o daha güzel gibi ama daha pahalı.

Reply With Quote
Old 10-04-2008, 05:13 AM   #70 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

ciiden's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by pumpkincraze View Post
buradaki magzada (Ankara, Ankamall) CoC ve Overrich tum koleksiyon olarak stokta hala, Starflash'den de sadece Sunset B. yoktu ama bittigini zannetmiyorum, bazen eksik urun geldigi oluyor. cok satmadigina sasirmiyorum ben. kimse 96ytl'ye quad almak istemez, pigment zaten hala yabanci bir urun bir cok kisi icin, hem de 50ytl'ye. iyi ki cp diye birsey var, bu sacma fiyatlarla almak zorunda kalmiyorum ben.

Blooming guzel, oldukca beyaz tenli olmama ragmen abartili ya da koyu durmuyor, ancak bebek pembesi degil. kesinlikle bir "plum" undertone'u var hatta lilamsi morumsu bile denebilir. bence Well-Dressed hafif bebek pembesi tanimina daha cok uyan bir allik.

cremesheen ve suite array'den neler almayi dusunuyorsunuz? uzun zamandir ilk defa bir koleksiyon ilgimi cekmiyor benim. Ungaro ve Manish Arora da cok ilginc gelmiyor ama Ungaro BP ve Crushed Bougainvillea ccb'yi ismarladim, 2 haftaya elimde olur diye umuyorum. bakalim gelecek mi bu koleksiyonlar Turkiye'ye. ben heycanla Sheer Minerals'i bekliyorum.

Well-dressed e baikicam mutlaka , tesekkur ederim

cp nedir

Ben de Ungaro ve Suite Array i sevmedim,aynen Sheer Mineralsi dort gozle bekliorum

Reply With Quote
Old 10-04-2008, 09:21 AM   #71 (permalink)
Specktra Junior
Member

pumpkincraze's Avatar

My Mood:
iTrader: (1)
pumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond reputepumpkincraze has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by ciiden View Post
cp nedir
cp, custom purchase. yani birine para gonderiyorsun, o kisi de sana istedigin seyi aliyor. mac_cosmetics ve macsaleswap community'lerinde bir cok kisi yardimci oluyor. urunun fiyati+tax+shipping odeyerek buradakinden cok daha ucuza alabiliyorsun. onemli olan guvenilir birini bulabilmek. ben bunu sadece koleksiyon urunlerinde yapiyorum, hem beklememis oluyorum, hem de fiyati daha makul oluyor. bu community'lerde satis/degis-tokus da oluyor. uye olmanizi tavsiye ederim

Last edited by pumpkincraze : 10-04-2008 at 09:24 AM.
Reply With Quote
Old 10-04-2008, 11:55 AM   #72 (permalink)
Specktra Junior
Member

anguria's Avatar

My Mood:
iTrader: (23)
anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!anguria wants you to show them some love!

Aslında ben LJ i de kullanıyorum CP için ama ordaki satıcıların hemen hemen hepsi burda da var zaten. Bunlar pro kartı olan insanlar di mi? Baya kar ediyolar diye biliyorum ben, gerçi ben de ediyorum o yüzden sorun yok.

Geçen hafta taksim pro yu aradım, şu yeni çıkan eyeliner lar için, ilk konuştuğum adamın dünyadan haberi yoktu sonra ordaki kız 2 ayı bulur dedi gelmesi falan. Bende LJden bi kıza aldırdım onu bekliyorum şimdi postadan merakla.

Ungaro ve Suite Array koleksiyonlarından hiçbişey beğenemedim. MSF manyagı biri olarak Sheer ı bi de şu yeni brunette bilmem ne koleksiyonunu bekliyorum, he bir de red she said tabiki.

Bu arada Manish için CP olayına giremeyeceğimden dolayı Amerikadaki adresime göndericem, bişey isteyen varsa mesaj atsın bana kargoyu bölüşürüz aksi takdirde çok fazla tutmayacağı için bi süre adreste bekleticem ya da yine fırça alıcam. Ben size bana ulaşınca yollarım. Palet koleksiyonu yaptığım için onu kesinlikle kaçırmamam lazım, ayın 7sinde PC başındayım

Reply With Quote
Old 10-04-2008, 05:34 PM   #73 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

ciiden's Avatar

My Mood:

Quote:
Originally Posted by pumpkincraze View Post
cp, custom purchase. yani birine para gonderiyorsun, o kisi de sana istedigin seyi aliyor. mac_cosmetics ve macsaleswap community'lerinde bir cok kisi yardimci oluyor. urunun fiyati+tax+shipping odeyerek buradakinden cok daha ucuza alabiliyorsun. onemli olan guvenilir birini bulabilmek. ben bunu sadece koleksiyon urunlerinde yapiyorum, hem beklememis oluyorum, hem de fiyati daha makul oluyor. bu community'lerde satis/degis-tokus da oluyor. uye olmanizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim açıklama için, bunu araştırıcam boş bi vaktimde

Reply With Quote
Old 10-05-2008, 03:51 AM   #74 (permalink)
Specktra Cadette
Member

nico's Avatar

bu holiday koleksiyonlarındaki red she saidmi ne pigment setleri ,paletler falan kaça satılır burda ? ben fafi döneminde mace merak sardığım için hiç bilmiyorum eski senelerde nasıl olduğunu.birde farların pro pan şeklinde satılanları daha ucuz oluyor ya allıklar içinde geçerli mi aynı şey?

Reply With Quote
Old 10-05-2008, 05:38 PM   #75 (permalink)
Specktra Neophyte
Just Arrived

Felis wants you to show them some love!

hi there!
anoo bizim gızlar burdaymış yav. ben de geldim specktra semalarına ahan da hemen buluverdim memleketimin threadini. ilk postumu buraya yapıyorum hepinizi de öpüyorum

çisoşcum anguriam benim yeni-eski bi sürü şey alasım var canımcım. bu kargo işi nası oluyo bana bi deyiver bakem. sana ortak olabilirim. cp olayı hakkat iyiymiş hep aklıma gelirdi zaten nolur sanki bi avrupalı amerikalı insan evladı çıksa da sevabına alıp yollasa diye. ben de bi araştiriyim bunu.

cremesheendeki oje rüyama girdi kızlar. ama daha koyu tonda. swatchlara baktım şimdi pek beğenmedim. millet de hayalkırıklığına uğramış zati. pffffff.. neyse. üç beş ruj beğendim. creme d'nude muydu neydi.bi o bi de ravishing, modesty ve fanfare. madem permanent line olucak rahat rahat bakarım artık gelince.

öpüyom tekraaar

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules